nieuws

Hoofdinspecteur Lekker werkt aan boek

Restaurant

Na Paul van Craenenbroeck, de ex-hoofdinspecteur van Michelin, werkt nu ook de huidige hoofdinspecteur van restaurantgids Lekker, Wynand Vogel, aan een boek. Het gaat om de biografie van Vogel, waarin ook zijn werkzaamheden als hoofdinspecteur van Lekker aan bod komen.

Hoofdinspecteur Lekker werkt aan boek

Vogel wil nog niet veel kwijt over het boek, maar laat wel weten een schrijver te hebben gevonden. Het boek vertelt het leven van Wynand Vogel, de man die al jaren actief is in de top van de culinaire wereld. Vogel onthult dat hij ‘door iemand uit de culinaire wereld’ met de dood is bedreigd. In zijn boek komt dit aan de orde.

Het boek van Vogel verschijnt na zijn dienstperiode bij Lekker. Vogel liet een jaar geleden al weten op zoek te zijn naar een opvolger voor zijn rol als hoofdinspecteur. Die zoektocht is nog steeds gaande, zonder dat hij kan melden wanneer er een opvolger wordt gepresenteerd.

De plannen van Vogel voor een boek komen daags nadat het boek ‘De magie achter de Michelinster’ in de verkoop is gegaan. In dat boek doet voormalige hoofdinspecteur van Michelin in de Benelux, Paul van Craenenbroeck, een boekje open over zijn voormalige werkgever.

Reageer op dit artikel