nieuws

Aftrap Terras Top100: ‘voer geen apart terrasbeleid

Restaurant

Op de stand van Unilever/Lipton Ice Tea is op de Horecava het startschot gegeven voor de Misset Horeca Terras Top 100. De inschrijving voor deze ranglijst is geopend. Bekijk hier een video van de aftrap en schrijf u direct in.

Aftrap Terras Top100: ‘voer geen apart terrasbeleid

Dat zei de uitbater van Zeelust, Daniëlle Duijvestijn, tijdens de kick off van de Misset Horeca Terras Top100. Op de vraag van Misset-hoofdredacteur Martine Zuil hoe je nummer 2 van Nederland wordt, antwoordde Duijvestijn dat ze ‘zowel binnen als buiten hetzelfde beleid hanteert’. ‘Dus dezelfde kwaliteit en service van binnen ook buiten toepassen. Niet op terras bijvoorbeeld sneller willen handelen, dan ben je ook minder secuur.’

Het gesprek was een van de onderdelen van de kick off op de stand van Unilever/Lipton Ice Tea, partner van de Misset Horeca Terras Top100. Ook stond een winactie centraal (vrijkaarten voor de laatste (uitzwaai)wedstrijd van Oranje voor ze naar het EK gaan) en was er een terraslooptest, waarbij kaarten voor genoemd duel te winnen waren.

Maarten Wessels van Wessels Trainingen kondigde de komst van Terras Academy aan. Die advies-/trainingsfunctie biedt Unilever aan de horecaondernemer aan die Lipton Ice Tea schenkt. Verder wist Geert Samplonius van partner AQ Services te vertellen dat het aantal inschrijvingen dit jaar ruim boven de 700 uit gaat komen. Inschrijven voor de Terras Top100 2012 kan op: www.missetterrastop100.nl


Reageer op dit artikel