nieuws

Bij Teus nieuw innovatief concept

Restaurant

Het nieuwe horecaconcept Bij Teus in Houten heeft deze week de deuren geopend. Het gaat om een soft launch. Bij Teus is een trendy restaurant waarbij gasten op een bijzondere wijze worden begeleid van binnenkomst tot vertrek.

Bij Teus nieuw innovatief concept

Bij Teus is gevestigd in een voormalige autogarage en bijbehorende woning in het centrum van Houten. Het huis aan de voorzijde is ingericht als huis. Hier worden gasten ontvangen en nuttigen ze een aperitief en amuse.

Tussen de woning en de garage is een overkapping gebouwd. Hierin staat onder meer een walk inn fridge waar gasten gebruik van kunnen maken. De garage is omgebouwd tot restaurant, goed voor 75 couverts.

Vier jaar lang werkte seriehorecaondernemer Lennard Ossendrijver samen met conceptmaker Diederik van Lieshout aan de geboorte van ‘Teus’. Afgelopen week ging het restaurant open om proef te draaien.

Reageer op dit artikel