nieuws

Fruitteler wordt Horecaheld 2012

Restaurant

De van oorsprong fruittelers Carlos en Anneke Faes van De Proeftuin in Eindhoven zijn woensdag 11 januari op de Horecava in Amsterdam verkozen tot Horecaheld 2012. Ze ‘versloegen’ zes andere genomineerde helden, elk in een ander deelgebied.

Fruitteler wordt Horecaheld 2012

‘We staan te trillen. Helemaal perplex’ reageren de kersverse winnaars. Aan deze wedstrijd is geen vakjury verbonden, maar het publiek brengt via internet haar stem uit.

Plezier en passie

‘Wij hadden niet verwacht dat we zouden winnen, waar al die stemmen dan vandaan komen, weten we niet. Wij doen gewoon ons werk, maar wel met heel veel plezier en passie. En dat proberen we ook over te dragen op onze mensen en onze gasten.’

De Proeftuin is een pannenkoekenrestaurant midden in een boomgaard van 12 hectare groot in Eindhoven. ‘Een oase van rust in de stad. Wij hebben als doel dat alle mensen, zowel personeelsleden als gasten, zich prettig bij ons voelen,’ omschrijft Anneke Faes de doelstelling van De Proeftuin.

De overige genomineerden:

Cafe: Mirjan Theuns, Eetcafe De Tijd, Oisterwijk

Lunchroom: Alex Schulp, Brasserie Zuidplein, Rotterdam

Fastservice: Ronald Meijer, Pays de Mer, Terneuzen

Hotel: Peter Mooijman, Hotel Des Indes, Den Haag

Tour Culinair: Niels en Floortje Mulder, Cafe Nielz, Almelo

UWV Held: Joyce Knubben, Brasserie Friends, Bunde

Meer over de Horecahelden:

Reageer op dit artikel