nieuws

Sterrestaurants bij culinair festival Haarlem

Restaurant

De sterrestaurants De Bokkedoorns in Overveen, De Vrienden van Jacob op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort en Cheval Blanc in Heemstede doen zondag 11 maart mee aan de vijfde editie van Circuit Culinair in Haarlem.

Sterrestaurants bij culinair festival Haarlem

Dat meldt Dichtbij.nl. Bezoekers van het evenement, dat vijf jaar geleden begon als Winter Culinair en nu voor de tweede keer de naam Circuit Culinair draagt, kunnen bij de deelnemende restaurants ‘een smaakexplosie beleven’.

Naast bovengenoemde sterzaken doen ook de Haarlemse bedrijven De Hoop op de Swarte Walvis, Restaurant Fris, Madame Marlie, Willendorf en de Jopenkerk mee. Bezoekers kunnen een proefkaart aanschaffen voor 30 euro.

Gewassen en producten uit de regio staan centraal tijdens het evenement, dat in de nieuwe vorm is weggezet als een gastronomisch en lifestyle evenement met aandacht voor goed eten en drinken. Ook wijnhuizen presenteren zich.

Circuit Culinair wordt gehouden in de Philharmonie in Haarlem en duurt zondag 11 maart van 16.00 tot 21.00 uur.

Reageer op dit artikel