nieuws

Magazine Sergio alleen in België in de winkel

Restaurant

Sergio, de nieuwe, eenmalige, glossy over chef-kok Sergio Herman, ligt vanaf woensdag in de schappen van Belgische winkels. Sergio komt niet in de losse verkoop in Nederland.

Magazine Sergio alleen in België in de winkel

Nederlandse fans van de driesterrenchef kunnen de glossy met de titel ‘Sergio’ voor 5,65 euro bestellen via internet. Voor dit bedrag krijgen ze het blad thuisbezorgd.

Hermans restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis is bekroond met drie Michelin sterren en trekt ook veel Belgische gasten. Eten vormt de rode draad in het (zoals de Belgen het noemen) personaliteitsmagazine, maar er is ook veel aandacht voor ‘de mens’ Sergio Herman.

‘België zit nu nog meer in mijn hart, ik ben enorm blij met de waardering’, zei Herman bij de presentatie van het blad maandag 5 maart in Antwerpen.

Het blad is van de Belgische tak van Sanoma. De uitgever prijst het blad aan als zijnde een ‘luxueuze lifestyle glossy met volop food, mode, beauty, travel & tattoos! Een magazine boordevol indringende verhalen, prachtige fotografie én sexy gerechtjes.’ De coverfoto is van de hand van Anton Corbijn.

Reageer op dit artikel