nieuws

Overvalgolf Chinese restaurants Zeeland

Restaurant

In Zeeland is voor de vierde keer in korte tijd een Chinees restaurant overvallen. Een gewapende man ging zondagavond een afhaal- en wokrestaurant in Koudekerke binnen en eiste geld. Daarna ging de man ervandoor. Het is niet bekend of hij iets heeft buitgemaakt.

Overvalgolf Chinese restaurants Zeeland

De politie zette onder meer een helikopter in om de dader te vinden, maar zonder resultaat. De afgelopen weken zijn afhaalbedrijven en restaurants van Chinezen in Zeeland geregeld doelwit geweest van overvallers.

Slineese lestaulants

Begin deze maand kregen de overvallen landelijke bekendheid door een Twitter-bericht van burgemeester Mulder van de gemeente Hulst. Hij verving in het bericht de letter ‘r’ voor de letter ‘l’ en had het daardoor onder meer over Slineese lestaulants.

Reageer op dit artikel