nieuws

Renkums restaurant jaar na brand weer open

Restaurant

Restaurant Campman in Renkum gaat donderdag 22 maart weer open. Ruim een jaar geleden werd het pand waarin de eetgelegenheid is gevestigd, door een grote brand volledig verwoest. Op dezelfde plek is een nieuw onderkomen gerealiseerd.

Renkums restaurant jaar na brand weer open

In diverse regionale media vertellen Paul en Franck Campman over de (her)opening van restaurant Campman aan de Hartenseweg in Renkum. Zondag 27 februari 2011 brandde het pand volledig af en donderdag 22 maart is de eetgelegenheid weer open voor publiek.

Volgens eigenaar Paul Campman krijgt zijn restaurant als eerste in Europa de beschikking over de flexi-chef, een apparaat waarin kan worden gekookt, gebakken en gebraden. ‘Een Duitse machine die eten gaart onder hoge druk’, aldus de uitbater.

Naast het restaurant komt een kruidentuin, waarin de ondernemers zelf kruiden gaan kweken. Speciaal voor de opening is een menu samengesteld, dat bestaat uit drie of vier gangen.

Reageer op dit artikel