nieuws

16.000 bezoekers voor Taste of Amsterdam

Restaurant

Het gisteren afgesloten culinaire festival ‘Taste of Amsterdam’ trok dit jaar 16.000 bezoekers; dat is 1000 meer dan vorig jaar. Op het festival bereidden top-chefs uit Amsterdam hun ‘signature dishes’.

16.000 bezoekers voor Taste of Amsterdam

De chefs van de 17 beste Amsterdamse restaurants kwamen naar het festival om hun gerechten te presenteren. Onder hen was chef Ronald Oud van het Okura. Organisator Henk-Jan Kakebeen is erg tevreden: ‘door 17 van de beste restuarants van Amsterdam in huis te halen, hebben we vorig jaar kunnen overtreffen. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement.’

Naast het proeven de signature dishes van de Amsterdamse chefs, konden bezoekers ook zelf aan de slag. Er waren kookworkshops en masterclasses van top-chefs.

Volgend jaar juni is er opnieuw een ‘Taste of Amsterdam’: van 23 tot 26 juni.

Reageer op dit artikel