nieuws

Aandacht voor lokale producten op Chef11

Restaurant

De tweede editie van de Belgische vakbeurs voor restaurants, Chef11 in Kortrijk van 18 tot en met 20 september 2011, heeft speciale aandacht voor lokale producten.

Aandacht voor lokale producten op Chef11

Onder het motto ‘Local inspiration’ zet beursorganisator Kortrijk Xpo het spotlight op ambachtelijke, lokale producten van kleinschalige kwekers en telers.

Chef11 in de Kortrijk XPO in Kortrijk richt zich exclusief op restaurateurs en focust op kwalitatief hoogwaardige producten. De eerste editie was goed voor zo’n 3000 bezoekers. De tweede versie telt 104 exposanten uit België en Nederland. Dat zijn er 24 meer dan in 2010.

Masterclasses

Naast exposanten is er een randprogramma. Zo zijn er masterclasses over vergeten groenten, kruiden uit de eigen tuin, de kunst van het theezetten en cocktails voor het restaurant. Verder is er doorlopend een expositie van foodfotografen waaronder de Belgische topfoodfotograaf Tony le Duc.

Nederlandse professionals uit de restaurantbranche hebben gratis toegang na registratie op de website met de code van Misset Horeca 8745.

Reageer op dit artikel