nieuws

Aanhoudingen na overvallen La Place

Restaurant

De politie heeft met de aanhouding van vier verdachten een reeks overvallen op een vestiging van La Place in Delft en op de Aldi in Rijswijk opgelost.

Aanhoudingen na overvallen La Place

Dit maakte de politie woensdag bekend.

De verdachten pleegden de overvallen in wisselende samenstellingen in de tweede helft van vorig jaar. De Rijswijkse supermarkt werd in deze periode drie keer overvallen. Het wegrestaurant was twee keer doelwit van de verdachten. Ze hadden het steeds voorzien op de inhoud van de kluis en sigaretten.

Het onderzoek kwam in een stroomversnelling na de publicatie van de foto van een van de verdachten in diverse opsporingsprogramma’s. Het rechercheteam kreeg hierna meerdere tips over de identiteit van de man.

Reageer op dit artikel