nieuws

Aanwinsten voor restaurant Diga

Restaurant

Restaurant Cocktailbar Diga in Amsterdam meldt twee aanwinsten. Het Amsterdamse bedrijf krijgt een nieuwe gastheer en heeft een topbartender uit Australië aangesteld.

Aanwinsten voor restaurant Diga

Sander Rijke is de nieuwe gastheer van Diga. Rijke wordt verantwoordelijk voor het restaurantgedeelte van Diga en zal zich focussen op de wijn-spijscombinaties. Rijke werkte eerder voor het bekende Amsterdamse bedrijf Brasserie Van Baerle.

Eigenaar Johan Kersten van Diga zegt trots te zijn op het halen van Sean Hastings uit Australië. ‘Sean is een doorgewinterde cocktailbartender die vier jaar achtereenvolgend genomineerd was tot Bartender of the Year in Australië. Zijn ervaring in bekende Australische zaken als Cookie en Section 8 zijn een enorme toevoeging aan het team’, aldus Kersten.

Restaurant Diga startte in oktober 2004 aan de Amsteldijk in Amsterdam. Het bedrijf kreeg in 2007 een Hospitality Award in de categorie ‘Best Bar’. Diga is verder bekend van de videoworkshop op MissetHoreca.nl, waarin Johan Kersten tien cocktails bereidt op basis van koffie.

Reageer op dit artikel