In 2011 trekken restaurants en het Achterhoeks Bureau voor Toerisme voor de 31ste keer gezamenlijk op voor de promotie van deze seizoensspecialiteit. Op de planning staan bijzondere arrangementen, een kookboek met recepten van Achterhoekse chef-koks en aanbiedingen om met de streek en de specialiteiten kennis te maken.
Brochure
Het Achterhoeks Bureau voor Toerisme brengt in september een brochure uit met alle informatie over de restaurants. Ook zal een speciale website straks alle actuele informatie bevatten.
Gerechten
Ieder deelnemend restaurant heeft zijn eigen specialiteiten, van een bitterballetje van het duivenboutje tot in berkenbier gestoofd konijn met bloedworst en mirabellen.
Wijn
Alle restaurants schenken wel dezelfde wijn bij het wild: Montes Limited Selection Cabernet-Carménère 2010 uit Colchagua Valley (Chili). Deze wijn wordt geleverd door Verbunt Wijnkopers.
Arrangementen
Veel hotels bieden in de wildperiode al dan niet in samenwerking met restaurants arrangementen aan voor een of meerdere dagen. Via de VVV's is een brochure verkrijgbaar, bij de restaurants, VVV's en boekhandel tevens een receptenboek.