nieuws

Afwasser beboet voor eigen stront in salade

Restaurant

Een afwasser van een restaurant in het Franse Lorient heeft uit wraak op zijn baas zijn eigen ontlasting in een salade verwerkt. De man is voor deze daad bestraft door de rechtbank en moet een boete van duizend euro betalen.

Afwasser beboet voor eigen stront in salade

De restauranteigenaar ontdekte het eigenaardige ingredient in de salade gelukkig nog voordat deze werd uitgeserveerd aan klanten. De afwasser verwerkte zijn eigen ontlasting in het gerecht omdat hij ruzie had met zijn baas.

De werkgever liet de salade onderzoeken en het bleek dat het inderdaad om menselijke uitwerpselen ging.

De rechter in het Franse Lorient legde de afwasser een voorwaardelijke celstraf op van een maand en een boete van duizend euro wegens ‘vervalsing van voedingswaren’.

Reageer op dit artikel