nieuws

Alliance Summer Tasting op 28 augustus

Restaurant

Restaurants van de Alliance Gastronomique presenteren zich op 28 augustus aan het publiek tijdens het jaarlijkse Alliance Summer Tasting. Dat gebeurt op StrandZuid in Amsterdam. Met het zomerfeest willen de topkoks gasten en potentiële gasten kennis laten maken met hun keuken.

Alliance Summer Tasting op 28 augustus

De Alliance Summer Tasting is een gastronomisch evenement waar gasten gerechten van de 36 leden van de Alliance kunnen proeven. In een sfeer van strand en zon, in combinatie met wijnen en Champagne.

In 2008 werd de Alliance Summer Tasting voor het eerst gehouden. Een kleine tweeduizend mensen bezochten het evenement. Alliance wil met het evenement vooral werken aan de pr van de restaurantvereniging.

Video verslag eerste Alliance Summer Tasting in 2008

Reageer op dit artikel