nieuws

Arnhems restaurant volledig in de as gelegd

Restaurant

In Arnhem is in de nacht van maandag op dinsdag 22 juni restaurant Trix, voorheen bekend onder de naam De Menthenberg volledig verwoest door brand. De brandweer kon het pand aan de Schelmseweg niet meer redden.

Arnhems restaurant volledig in de as gelegd

De brandweer kreeg even voor half drie in de nacht de melding van de brand in het restaurant. Toen blusvoertuigen aankwamen, stond de hele voorgevel al in brand. Het vuur greep razendsnel om zich heen.

Kort daarna moest de brandweer constateren dat het pand niet meer te redden viel. De hulpdienst is daarna nog uren bezig geweest om het restaurant gecontroleerd te laten uitbranden. Voor zover bekend was er niemand in het pand aanwezig op het moment van de brand.

Restaurant Trix was gevestigd in een vrijstaand pand. Gevaar dat de brand naar naastgelegen panden zou overslaan is er niet geweest. De eetgelegenheid bevindt zich op een populaire locatie, op 1200 meter van het Open Lucht Museum en op 900 meter van de Arnhemse dierentuin Burgers Zoo.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Reageer op dit artikel