nieuws

Attractiepark Slagharen kiest voor Deli XL

Restaurant

Foodservice groothandel Deli XL maakt bekend dat Attractie- en Vakantiepark Slagharen gekozen heeft voor Deli XL als totaalleverancier van al het eten en drinken. Het attractiepark is een belangrijke toeristische trekpleister en kent mogelijkheden voor dag- en verblijfsrecreatie.

Attractiepark Slagharen kiest voor Deli XL

Slagharen heeft verschillende restaurants, waar bezoekers terecht kunnen voor dranken, vers belegde broodjes, vers fruit, lunchgerechten en complete maaltijden. Het park besteed veel aandacht aan lekker en gezond eten en voert het ‘Ik Kies Bewust’-logo in haar diverse horecagelegenheden.

Gezond en complex

Attractie- en Vakantiepark Slagharen zal beleverd worden vanuit de regionale vestiging van Deli XL in Emmen. Marco van der Land, vestigingsdirecteur Deli XL Emmen: ”Ik ben blij dat we het park als klant hebben toegevoegd, want we passen goed bij elkaar. Slagharen kiest voor lekker en gezond eten en daar besteden wij in ons assortiment ook veel aandacht aan. Daarnaast spelen wij met onze administratieve en logistieke processen goed in op de complexiteit van het park, waar veel horecafaciliteiten zijn te vinden op één terrein.”

Het contract voor de levering van al het eten en drinken werd getekend tijdens de afgelopen Horecava. De eerste leveringen aan Attractie- en Vakantiepark Slagharen zijn eind maart, wanneer het park weer open gaat voor bezoekers.

Reageer op dit artikel