nieuws

Axel Rosier maître-sommelier Crème Crue Rijswijk

Restaurant

Axel Rosier volgt Christiaan Spoel op als maître-sommelier van restaurant Crème Crue in Rijswijk. Rosier komt over van House of Caviar and Fine Food Boutique in Den Haag, Spoel gaat aan de slag bij het Haagse hotel Corona.

Axel Rosier maître-sommelier Crème Crue Rijswijk

Patron-cuisinier Patrick Kelder is blij met de komst van Rosier, die in het verleden onder meer werkzaam was bij Savarin in Rijswijk en sterrestaurant De Nederlanden in Vreeland.

‘Axel heeft al eerder aan het roer gestaan op deze locatie’, aldus Kelder. ‘Hij is vanaf het eerste moment enthousiast en biedt een groot potentieel voor ons restaurant.’ Crème Crue heeft de ambitie zich in de top van de Nederlandse gastronomie te vestigen.

Rosier laat weten uit te zien naar zijn nieuwe werkplek, waar hij 1 november begint. ‘Ik kom binnen op het mooiste moment van het jaar. De kerst- en eindejaarsdiners staan voor de deur en het restaurant beschikt over een prachtige private dining-ruimte.’

Reageer op dit artikel