nieuws

Beeren langer voorzitter Alliance

Restaurant

John Beeren is langer voorzitter van Alliance Gastronomique. Beeren zou dit jaar na drie jaar statutair aftreden. Door gebrek aan een opvolger trek de eigenaar van De Bokkedoorns in Overveen nog een jaar de kar.

Beeren langer voorzitter Alliance

Dat liet Beeren weten tijdens de Alliance Summer Tasting, een strandfeest op StrandZuid in Amsterdam waarbij de leden van de restaurantvereniging zich voor het eerst op deze wijze presenteerde.

‘Er is op dit moment geen opvolger, dus ik trek de kar nog een jaar. In dat jaar zoek ik naar een opvolger. Lukt dat niet, dan moeten we overschakelen tot een betaald voorzitterschap’, aldus Beeren.

De 54-jarige Beeren is voor de tweede maal drie jaar voorzitter van de Alliance. ‘Een termijn van drie jaar heb ik zelf ingesteld. Na drie jaar is een ander gezicht voor de club prima. Deze job kost me normaal zo’n twee dagen per week. Wanneer er extra activiteiten zijn, zoals nu met het spectaculaire strandfeest, iets meer.’

Reageer op dit artikel