nieuws

Benefietdiner levert 25.000 euro op

Restaurant

EuroCollege Hogeschool in Rotterdam en restaurant Crème Crue in Rijswijk hebben met een gezamenlijke actie 25.000 euro opgehaald voor het Ronald McDonald-huis in Den Haag.

Benefietdiner levert 25.000 euro op

Het privéopleidingsinstituut en het restaurant organiseerden woensdag 11 april samen een liefdadigheidsdiner. Het menu werd verzorgd door de keuken van Crème Crue onder leiding van chef-kok Patrick Kelder, de verdere organisatie was in handen van de studenten van het EuroCollege.

Onderdeel van de avond voor het goede doel was een veiling. Een schilderij dat was gemaakt door het zoontje van chef-kok Patrick Kelder en zijn klasgenootjes uit groep 4 van OBS Nicolaas Beets in Rijswijk, leverde onder andere 750 euro op.

Ook de chef-kok leverde een bijdrage aan de veiling. Hij bood een zevengangendiner op locatie aan, dat werd ‘gekocht’ voor liefst 3100 euro. Aan het eind van de avond kon een cheque ter waarde van 25.000 euro worden overhandigd aan het Ronald McDonald-huis in Den Haag.

Reageer op dit artikel