nieuws

Beste Chinese afhaal: Chun Lin

Restaurant

Dynasty is nummer één overall maar de beste afhaalafdeling zit toch echt bij Orientaals Restauarant Chun Lin in Barchem.

Beste Chinese afhaal: Chun Lin

Dat blijkt uit een parallelonderzoek dat Misset Horeca uitvoerde naar de beste afhaalafdeling van Chinese restaurants in Nederland. Bij het onderzoek werd gekeken naar: aankomst en bestelling plaatsen, wachten op bestelling, in ontvangst nemen bestelling, afrekenen en de verzorging.

Orientaals restaurant Chun Lin uit Barchem scoort hier het beste van alle onderzochte restaurants. Het wachten was er kort en er was vriendelijke bediening met veel aandacht voor de door ons meegebrachte mysterybaby. Minpuntje is wel dat de lectuur wat eenzijdig was toegespitst op huis- en tuininrichting.

De nummer twee Hu’s Garden verliest het net op snelheid. Uit de groepsdiscussies met Chinese restauranteigenaren voorafgaand aan het onderzoek kwam naar voren dat het bij afhaal juist gaat om snelheid en kwaliteit. Hu’s Garden heeft wel ‘actuele kranten en magazines’, ook dat is niet altijd goed verzorgd.

De top vijf afhaal Chinese Restaurants

1 Orientaals Restaurant Chun Lin, Barchem

2 Chinees Rest. VOF Hu’s Garden, Enschede

3 Chinees Kantonees Restaurant Taiwan, Zwolle

4 Kota Radja, Helmond

5 Chi Ling, Ijmuiden

» Bekijk hier de Chinese Restaurant Top-100

Reageer op dit artikel