nieuws

Bezorgdheid bij snel groeiend Listers

Restaurant

Menurestaurant Listers uit Brabant heeft de omzet in 2006 spectaculair zien groeien met maar liefst 58 procent. Toch is er bezorgdheid bij eigenaar Camille Peters. Warm weer is de grootste vijand van de keten.

Bezorgdheid bij snel groeiend Listers

Drie nieuwe zaken van Listers pompte de omzet vorig jaar op van 3,8 miljoen tot 6 miljoen euro. Al was dit minder dan begroot. Eigenaar Peters verwachtte 8 miljoen euro jaaromzet te draaien.

De menurestaurants van Listers hadden vooral tijdens de warme periode in de zomer minder omzet. Bovendien viel de omzet van de nieuwe vestiging in Valkenswaard na een sterke start terug. Het restaurant aan de Vrijstraat in Eindhoven moest zelfs dicht.

In de nieuwe Misset Horeca Top-100 vinden we Listers terug op plaats 89. Dat is tien plaatsen hoger dan in 2005. De jaaromzet van 6 miljoen euro wordt behaald door vijf vestigingen in en om Eindhoven.

Zie ook:
Ons omvangrijke Top-100-dossier

Reageer op dit artikel