nieuws

Bieden op Chef’s Table in Ivy

Restaurant

François Geurds van het Rotterdamse sterrestaurant Ivy heeft een nieuwe manier gevonden om te profiteren van de enorm grote belangstelling voor zijn restaurant. Voor een plaatsje aan de bijzondere Chef’s Table kunnen gasten vanaf nu bieden met een minimum van 1.350 euro.

Bieden op Chef’s Table in Ivy

De belangstelling is zo overweldigend dat Geurds een soort van veiling is gestart. Gasten kunnen een bod uitbrengen op een plaats aan de Chef’s Table.

De minimale inleg is 1.350 euro. Wie 3.000 euro biedt, krijgt sowieso een plaatsje. Voor dat bedrag serveert Geurds een compleet vijftiengangenmenu. Is het bedrag lager, dan maakt Geurds een elfgangenmenu. De Chef’s Table is dermate bijzonder dat het geur kan uitstoten om zo de ideale smaakbeleving te bieden.

Beelden van de geurtafel zijn te vinden in Misset Horeca Live

Reageer op dit artikel