nieuws

Blessure Boer zonder gevolgen Librije

Restaurant

De tijdelijke uitschakeling van topchef Jonnie Boer heeft geen gevolgen op de bedrijfsvoering van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Boer is getroffen door een nekhernia en moet enige tijd rust houden. Vier nieuwe koks vullen de weggevallen functie op.

Blessure Boer zonder gevolgen Librije

Dat laat Boer desgevraagd weten in een reactie op berichten over een tijdelijke uitschakeling vanwege een blessure. De nieuwe koks zijn in september al aangetrokken met het oog op het nieuwe hotel-restaurant van De Librije. Boer zet de aanwinsten in voor De Librije, zodat er geen personele problemen bestaan.

Cruyff

‘Wij zijn vanaf september gestart met vier extra koks. Die worden klaargestoomd voor het in het nieuwe jaar te openen hotel-restaurant. Dus we hebben handjes genoeg. Verder heb ik natuurlijk Sidney (Schutte, red.) de chef’, aldus Boer. Schutte is naast Boer ook SVH Meesterkok.

Ondanks de fysieke tegenslag probeert Boer een voordeel te halen uit de noodgewongen afwezigheid. ‘Zoals Cruyff zegt: een nadeel heeft ook altijd een voordeel. En dat is hier ook het geval. Ik heb nu voldoende tijd om me bezig te houden met het ontwikkelen van ons bedrijf’.

Champagne

Boer, die voorlopig rustig aan moet doen om een operatieve ingreep te voorkomen, denkt alweer vooruit. ‘Over een paar weken ben ik er gewoon weer. Ik zal mijn team dan trakteren op champagne’.

Zie ook

Reageer op dit artikel