nieuws

Boek Paul van de Bunt genomineerd

Restaurant

Het boek ‘Reis naar de Sterren’ van tweesterrenchef Paul van de Bunt van restaurant De Luef in het Limburgse Ubbachsberg is genomineerd voor de internationale boekenprijs The Gourmand Award 2010.

Boek Paul van de Bunt genomineerd

De winnaar van de boekenprijs wordt eind dit jaar bekendgemaakt. Het gaat dan om winnaars per land. Die maken vervolgens kans op The Best in the World, zo laat de organisator van de boekenwedstrijd weten aan Paul van de Bunt.

Van de Bunt meldt vanaf zijn vakantieadres dat Reis naar de Sterren een vervolg krijgt. ‘Er zijn in 2010 vier nieuwe driesterrencollega’s bijgekomen in Europa. Wij gaan bij deze zaken eten, interviewen en fotograferen. Daarvan ga ik dan weer mijn reisverhalen maken’, aldus Van de Bunt.

De topchef denkt de aanvullingen op zijn boek via internet te verspreiden. Hij denkt aan een e-magazine of de vier nieuwe verslagen aan te bieden in pdf-formaat. ‘Zodat boekbezitters dit kunnen downloaden, uitprinten en achterin het boek kunnen toevoegen’.

Daarnaast bekijkt Van de Bunt de mogelijkheid om een totaal herziende uitgave als app aan te bieden voor de iPad.

Reageer op dit artikel