nieuws

Bootactie Reuten groot succes

Restaurant

Het optreden van topkok Margo Reuten op het Zonnebloemschip is een groot succes geworden. Reuten kookte voor gehandicapte vakantiegasten en vrijwilligers. ‘Het was een fantastische dag!

Bootactie Reuten groot succes

Reuten is dolgelukkig dat ze samen met haar crew een maaltijd heeft bereid op het Zonnebloemschip. ‘Het is zo fijn om voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem te koken. Samen met de kok van het schip is het gelukt een culinaire verrassing voor te schotelen’, aldus de topkok van sterrestaurant Da Vinci in Maasbracht.

Margo Reuten is al geruime tijd betrokken bij de liefdadigheidsorganisatie. Zo is ze in Limburg te zien in advertenties voor de Zonnebloem. Hier werkt ze belangloos aan mee. Ook het koken op de boot, afgelopen maandag, deed ze zonder ervoor te laten betalen. In totaal genoten 69 vakantiegasten en 62 vrijwilligers van het luxe diner.

Reageer op dit artikel