nieuws

Boshuys Hermitage loopt voor KiKa

Restaurant

Restaurant Boshuys Hermitage in Oisterwijk, nummer één in de Terras Top-100 van 2010, maakt een vuist tegen kinderkanker. Een team van medewerkers loopt op zaterdag 23 april de Oisterwijkse Vennenloop om geld in te zamelen voor Stichting Kinderen Kandervrij (KiKa).

Boshuys Hermitage loopt voor KiKa

Geïnteresseerden kunnen de deelnemers aan de Oisterwijkse Vennenloop sponsoren. Ook kunnen gasten in het restaurant een gift achterlaten in een collectebus. Onder de sponsoren verloot het restaurant een volledig verzorgd diner voor twee personen.

Boshuys Hermitage werd in de zomer van 2010 uitgeroepen tot nummer één van de Misset Horeca Terras Top-100, de ranglijst met beste horecaterrassen van Nederland. Tweede in de lijst werd De Walrus in Sneek, gevolgd door Brasserie Zeelust in Westenschouwen. Ook dit jaar verschijnt de Terras Top-100 weer.

Reageer op dit artikel