nieuws

Braakhekke Chef Le Garage niet weg

Restaurant

Van een vertrek van Lex Kok als chef-kok van het Amsterdamse restaurant Le Garage van Joop Braakhekke is vooralsnog geen sprake. ‘Wanneer we geen adequate opvolger hebben, gaat hij niet weg’, zegt Braakhekke.

Braakhekke Chef Le Garage niet weg

‘Tot nu toe hebben Lex en ik alleen nog maar over de toekomst gesproken waarbij toekomstdromen uiteraard ter tafel komen. Er is nog niets zeker. Er is ook geen officieel ontslag bij mij ingediend’, laat Braakhekke de redactie van Misset Horeca weten.

Eind vorige week liet Kok in De Telegraaf weten weg te gaan bij Le Garage. ‘Er is geen ruzie. Ik vind het alleen mooi geweest en Joop begrijpt dat’, aldus Kok in de ochtendkrant. Kok wil graag naar New York.

Lex Kok was samen met sommelier Erwin Walthaus de beoogde opvolger om Braakhekke op termijn op te volgen. ‘Ik ben nog steeds de enige echte aandeelhouder en blijft dat voorlopig. Het is goed te weten dat er interesse is in de zaak, want uiteraard komt er een tijd van afscheid’, laat Braakhekke weten. Bouillon Magazine meldde deze week dat Supperclub-directeur Bert van der Leden in gesprek is met Braakhekke.

Reageer op dit artikel