nieuws

Brasserie Flo drie dagen dicht

Restaurant

De succesvolle Brasserie Flo nabij het Rembrandtplein in Amsterdam is deze week drie dagen gesloten geweest in verband met het vervangen van de complete parketvloer. De oude vloer lag er nog maar een jaar.

Brasserie Flo drie dagen dicht

Met het oog op de naderende openingsdatum van de brasserie werd vorig jaar de vloer gelegd op een betonnen ondergrond die nog onvoldoende was gedroogd. Gevolg was dat het parket op verschillende plaatsen krom ging trekken.

‘We hebben verschillende keren een reparatie laten uitvoeren, maar uiteindelijk besloten om de complete vloer van 380 vierkante meter te vervangen’, zegt directeur Ron Kuijt.

Helemaal als een verrassing kwam het vloerenprobleem voor Kuijt niet. ‘We hadden het vooraf ingecalculeerd en de verantwoordelijkheid ligt bij de bouwer en het vloerenbedrijf. We hebben destijds afspraken gemaakt over extra kosten van de vervangingsoperatie. Daar is ook de omzetderving in meegenomen van de dagen dat we dicht moesten.’

De brasserie is inmiddels weer voor het publiek geopend. Flo is onderdeel van het Eden Rembrandt Square Hotel en gelieerd aan de Franse keten met dezelfde naam.

Reageer op dit artikel