nieuws

Buurt klaagt over sterzaak Mario Uva

Restaurant

Over michelinzaak Ristorante Mario Uva in Neck is ophef ontstaan over afvalbakken van het befaamde restaurant. De buurt klaagt steen en been over de bakken vanwege stank en gevaarlijke verkeerssituaties rond Ristorante Mario Uva.

Buurt klaagt over sterzaak Mario Uva

Dat meldt het Noordhollands Dagblad. De afvalbakken van Ristorante Mario Uva (M*L-GM-) staan afgeschermd door een schutting op de hoek van de straat. Volgens wethouder Henk Stuurman van de gemeente Wormerland staan ze daar illegaal. De restauranthouder zou er een vergunning voor aanvragen.

Auto’s

De buurt wil niet dat er een vergunning komt voor de afvalbakken. Ze zeggen last te hebben van de containers. Omwonenden maken van de gelegenheid gebruik om ook te klagen over geparkeerde auto’s van restaurantgasten.

Optreden

De Contactcommssie, die de strijd tegen Ristorante Mario Uva aanbindt, hoopt dat de gemeente streng optreedt tegen het restaurant. Mede omdat volgens omwonenden ook de verkeersveiligheid rond het restaurant in geding is.

Reageer op dit artikel