nieuws

Cees Helder benoemd tot ambassadeur Scotch Beef

Restaurant

Na een exportverbod van 10 jaar mag Schotland haar rundvlees weer exporteren naar Nederland. Quality Meat Scotland, de vertegenwoordiger van de Schotse vleessector, organiseerde daarom een feestelijke lunch in driesterrenrestaurant Parkheuvel van chef Cees Helder. Cees Helder, sinds jaar en dag enthousiast liefhebber, werd vandaag benoemd tot ambassadeur van Scotch Beef.

Cees Helder benoemd tot ambassadeur Scotch Beef

Cees Helder reageerde verheugd: “Al jaren ben ik een groot fan van Scotch Beef en vind het dan ook een eer om als eerste chef op het continent ambassadeur te mogen zijn. Na tien jaar afwezigheid op het menu in Parkheuvel ben ik blij dat Scotch Beef weer beschikbaar is en zelfs nog beter smaakt dan tien jaar geleden.”

Reageer op dit artikel