nieuws

Cees Helder presenteert nieuw boek

Restaurant

De Franse ambassadeur in ons land heeft het eerste exemplaar van het nieuwe boek van chef-kok Cees Helder van restaurant Parkheuvel in ontvangst genomen. Ambassadeur Anne Gazeau-Secret schreef een voorwoord in het nieuw boek, genaamd ‘Cees Helder’.

De overhandiging van het nieuwe boek vond plaats in het driesterrenrestaurant in Rotterdam. Helder schreef dit boek om zichzelf zoveel mogelijk scherp te houden en de brigade te prikkelen. ‘En dus ook je gasten, want van hun moet het applaus komen. Ik wissel vier keer per jaar van menu en voor mij betekent dat minimaal tien nieuwe creaties. In een boek ben je gedwongen om alles uiterst precies weer te geven’, aldus Helder in De Telegraaf.

Het nieuwe boek bevat 192 kleurenpagina’s en kost 59,50 euro, exclusief 5,50 verzendkosten. In 2001 bracht Helder een boek uit onder de naam ‘Restaurant Parkheuvel’, waarin hij onder andere vijftig recepten presenteerde en naast zijn restaurant ook oog had voor de stad Rotterdam.

Reageer op dit artikel