nieuws

Curator aangesteld voor Memories of Asia

Restaurant

Restaurant Memories of Asia in Arnhem is volgens de Kamer van Koophandel failliet. De aangestelde curator laat weten dat er belangstelling voor een doorstart van het bekende restaurant, de nummer vier uit de Chinese Top-100 van Misset Horeca.

Curator aangesteld voor Memories of Asia

Het Aziatische restaurant maakt onderdeel uit van het vorige maand failliet verklaarde Megamed Pharmatheek uit Didam, zo meldt De Gelderlander.

Mr. C.A.M. Nijhuis uit Arnhem is aangesteld als curator. Zij heeft laten weten dat er zich enkele belangstellenden hebben gemeld om het restaurant over te nemen. Daarmee behoort een doorstart tot de mogelijkheden.

Maar voorlopig is de deur van Memories of Asia in het centrum van Arnhem gesloten. De telefoonbeantwoorder meldt dat het restaurant momenteel wegens omstandigheden is gesloten en dat het hopelijk snel weer open gaat. De website is gewoon in de lucht en meldt niets over de sluiting.

Memories of Asia behoorde jarenlang tot de betere restaurants van Nederland. Het restaurant in het centrum van Arnhem was tot enkele jaren geleden een vertrouwd gezicht in de top-100 van restaurantgids Lekker.

Vorig jaar werd Memories of Asia nog nummer vier in de Chinese Top-100 van Misset Horeca. Het moest alleen Dynasty in Amsterdam, Han Ting in Den Haag en Royal Mandarin in Hilversum voor zich dulden.

Reageer op dit artikel