nieuws

De Hoefslag: ‘niet teleurgesteld, wel verwacht

Restaurant

Johan Neppelenbroek, de nieuwe eigenaar van restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, is niet teleurgesteld dat zijn restaurant uit de top-100 van Lekker is verdwenen, terwijl het vorig jaar nog op plaats 46 stond. ‘Ik had het wel verwacht.

De Hoefslag: ‘niet teleurgesteld, wel verwacht

‘Het is logisch, met al de veranderingen in De Hoefslag de afgelopen anderhalf jaar tijd. We moeten even een pas op de plaats maken. Ik had het wel verwacht en ben niet teleurgesteld’, aldus Neppelenbroek in een reactie op de verdwijning uit Lekker.

‘Maar ik ben er ook niet zo mee bezig’, vervolgt Neppelenbroek. ‘Ik probeer een bedrijf op te bouwen en steek daar mijn energie in. Lekker zou niet serieus genomen worden wanneer ze ons gewoon op dezelfde plaats hadden laten staan. Het is goed zo’.

Neppelenbroek nam afgelopen zomer het befaamde restaurant over van Marck-Paul Post, die naar Argentinië emigreerde. Wat volgde was onduidelijkheid over de situatie met mutaties als gevolg. Zo stapten de sleutelpersonen Andres Delpeut en Vincent van het Riet over naam de HME Group van Ron Blaauw.

Reactie van Johan Neppelenbroek

Ranglijsten van Lekker 2008

Meer nieuwsberichten over Lekker:

Reageer op dit artikel