nieuws

De Librije maakt lesmateriaal MBO

Restaurant

Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle heeft meegewerkt aan het maken van lesmateriaal voor de opleiding MBO Horeca. Het maakt onderdeel uit van een nieuwe leermethode die door uitgeverij Edu’Actief uit Meppel is bedacht.

De Librije maakt lesmateriaal MBO

Edu’Actief, ook bekend als leverancier van de vragen van de populaire Misset Horeca Kennistest, heeft bij De Librije filmopnames en foto’s gemaakt ter ondersteuning van het lesmateriaal.

Naast De Librije werkt ook Hotel Wientjes in Zwolle mee aan Tendens Horeca, zoals de nieuwe leermethode heet. De eerste scholen zijn dit schooljaar met deze leeromgeving gestart, zo meldt het Meppeler Courant. Aan Tendens Horeca is een langdurig ontwikkelingsproces aan vooraf gegaan.

Zie ook:

Alles over de Misset Horeca Kennistest

De Librije maakt lesmateiaal MBO

Reageer op dit artikel