nieuws

De Librije tikkeltje angstig voor Lekker

Restaurant

Jonnie en Thérèse Boer van De Librije waren een tikkeltje angstig voordat Lekker verscheen. Want je weet het immer maar nooit met Lekker, stelt Thérèse Boer naderhand. Inmiddels zijn ze blij met een derde plaats ondanks dat ze één plek zijn gezakt.

De Librije tikkeltje angstig voor Lekker

‘De beoordelingen kunnen per jaar nog wel eens heel sterk wisselen’, aldus Thérèse Boer in DeStentor. ‘Het is een tikkeltje onvoorspelbaar. Maar het is niet erg als je van de tweede naar de derde plaats zakt. Dan behoor je nog steeds tot de top van Nederland’.

Best aardig

Boer vervolgt: ‘Het zou een ander verhaal zijn geworden als we van de tweede naar de negende plaats waren geduikeld. Dat hadden we natuurlijk echt niet leuk gevonden, maar dat is ons gelukkig niet overkomen. We hebben ook nog nooit op een derde plaats gestaan. Dat is ook best aardig’.

Kortzichtig

Lekker uitte wel lichte kritiek over diverse nevenactiviteiten naast het runnen van het toprestaurant. Boer: ‘En jawel, we kregen voor de voeten geworpen dat we ons met teveel andere activiteiten bezig zouden houden. Een beetje voorspelbaar en kortzichtig, vinden wij’.

Tip:

Alles over Lekker vindt u in ons dossier

Reageer op dit artikel