nieuws

De Nederlanden in Vreeland breidt uit

Restaurant

Restaurant Hotel De Nederlanden in Vreeland, in het bezit van één Michelinster en onderdeel van Sandton Hotels, gaat uitbreiden. Het aantal kamers wordt flink opgekrikt en er komt een bistro bij het horecabedrijf.

De Nederlanden in Vreeland breidt uit

Het aantal kamers van De Nederlanden gaat van tien naar 29. Dat is inclusief het aantal suites. Daarnaast komt er op de huidige parkeerplaats een bistro met eigen terras met zicht op de Vecht.

‘Ook zal er een extra private dining ruimte komen die tevens als vergaderruimte kan worden gebruikt. Een glazen constructie verbindt het huidige restaurant met de bistro’, laten de eigenaren Caroline en Wilco Berends en investeerder Cor van Zadelhoff weten in De Telegraaf.

Volgens Caroline Berends is het doel van de uitbreiding de zakelijke markt beter te kunnen bedienen. Berends: ‘Dus niet te groot maar wel op een hoger niveau’.

Reageer op dit artikel