nieuws

‘Deelname aan Mijn Tent is Top nog steeds voelbaar

Restaurant

Als je een leuk leven hebt, moet je niet meedoen aan Mijn Tent is Top. Maar ik geniet er nog steeds elke dag van. Dat zei Rianne van restaurant De Pastinaeck, de laatste winnaar van het populaire tv-programma Mijn Tent is Top.

‘Deelname aan Mijn Tent is Top nog steeds voelbaar

Dinsdag waren de winnaars van de drie series van Mijn Tent is Top aanwezig tijdens de Horecava, om te praten over hun ervaringen met het programma en hoe de vlag er nu bij hangt.

Duidelijk werd dat deelname aan het programma, en het ook nog te winnen, veel impact heeft gehad op de drie deelnemende koppels. Rianne van De Pastinaeck stelde dat als je een leuk leven hebt, je er niet aan moet beginnen. Om vervolgens te zeggen: ‘Maar ik geniet er nog elke dag van’.

Bomvol

Sven van Coquille, uit de eerste serie van Mijn Tent is Top, vond het programma ‘niet eens zo spannend’. Sven: ‘Ik was vooral bezig met het opstarten van de zaak. Ik vond het vaak jammer en lastig dat ik naar tv-opnames moest. Ik wilde in mijn eigen zaak zijn’.

Toch is hij blij met het programma en de winst. ‘Mijn Tent is Top heeft veel betekend in mijn leven. Anderhalf jaar lang zat onze zaak bomvol. De camera’s waren soms best lasting, maar we hebben het niet zonder gekund’.

Rene van Flinstering vertelde de macht en kracht van televisie te hebben onderschat. ‘We kregen zo frustrerend veel bezoek van gasten naar aanleiding van de tv-uitzendingen. Het is ongekend, zo’n bliksemstart. Soms voelde ik me onderdeel van een tv-show, soms een startende ondernemer’.

Lie kon zich de eerste ontmoeting met Herman den Blijker nog goed herinneren. ‘Herman is groot, indrukwekkend en grof. Met al die camera’s in de zaak, is het echt overweldigend. We zitten nog steeds elke dag vol’.

Reageer op dit artikel