nieuws

Delicio start casual dining restaurant

Restaurant

Delicio Kookstudio & Catering in Nunspeet gaat op de restauranttoer. Delicio, genomineerd voor een Misset Catering Award, start een casual dining restaurant. Het heeft inmiddels een nieuwe chef-kok aangesteld.

Delicio start casual dining restaurant

De nieuwe chef-kok wordt John Westra uit Apeldoorn. Westra komt over van The Boat House in Almere. Daarvoor was hij onder meer actief in het Oranje Hotel in Leeuwarden en Résidence Groot Heideborgh in Garderen op de Veluwe.

Het nieuwe restaurant van Delicio moet medio voorjaar 2008 haar deuren openen. Ik oktober begint de bouw van de eetgelegenheid. Ook de kookstudio en de cateringactiviteiten worden ondergebracht in het nieuwe pand in Nunspeet.

Het casual dining restaurant wordt een mix van Italiaanse inspiratie, internationale smaken en Veluwse ingrediënten, zo laat eigenaar Michiel Waterman van Delicio weten op de website van de regionale krant De Stentor.

Delicio is één van de drie genomineerden voor een Misset Catering Award. In de categorie Partycatering strijdt het bedrijf samen met Hutten Exclusieve Catering en Taat & de Regt om de titel Partycateraar van het Jaar. Op 8 november wordt bekend of Delicio Catering met de prijs aan de haal gaat.

Zie ook

Reageer op dit artikel