nieuws

Derde grote boek Jonnie en Therese Boer op 3 juni

Restaurant

Het derde grote kookboek in de reeks Puur, Puurder, Puurst van Jonnie en Therese Boer verschijnt op zondag 3 juni. ‘De trilogie is compleet’ zegt Jonnie Boer. Het boek – 400 pagina’s dik – telt meer dan tweehonderd recepten en veel bijzondere foto’s.

Derde grote boek Jonnie en Therese Boer op 3 juni

 

Er zitten röntgenfoto’s in, 3D foto’s en onderwaterfoto’s. Mensen die het boek voor 1 mei bestellen krijgen het voor de prijs van 60 euro, in plaats van 75 euro.

 

Na Puur (na de eerste ster) en Puurder (na de tweede) komt nu dus het derde boek, 400 pagina’s dik en voorzien van een kaft van hooi en laurier. De beste producten, de beste recepten, de mooiste foto’s, waaronder 3D en röntgenfoto’s.

 

Alles is volgens Jonnie en Thérèse Boer uit de kast gehaald om een onevenaarbaar kook- en inspiratieboek te creëren. Jonnie vertelt in het boek onder meer waar hij zijn favoriete producten vandaan haalt en wat hij er zoal mee maakt.

Puurst zou in eerste instantie vorige maand verschijnen zo kondigden Jonnie en Therese eind vorig jaar aan, maar de voorbereiding nam langere tijd in beslag.

Reageer op dit artikel