nieuws

Diga door zonder Johan Kersten

Restaurant

Johan Kersten is gestopt bij Restaurant Cocktailbar Diga in Amsterdam. De ondernemer gaat zich meer richten op Mixology. Dit cocktailbedrijf is al enkele jaren in zijn bezit.

Diga door zonder Johan Kersten

Kersten laat weten niet elke dag hetzelfde werk te willen. ‘Ik ben nogal een prestatiegericht mannetje en wil graag keer op keer iets moois neerzetten. Daarom heb ik besloten me weer te richten op mijn andere bedrijf, Mixology’, aldus Kersten, die aangeeft aan Diga doorgaat onder leiding van Pepijn Algra.

Kersten zegt te merken dat in Mixology veel groei zit, ‘ook toen ik geen acquisitie deed. Nu kan ik me weer volop storten op projectmatig werk, regelmatigere werktijden, meer prestatiedruk, meer afwisseling en vooral meer groeikansen qua ondernemingen’.

‘Ik ben gelukkig dat ik deze keuze heb gemaakt’, vervolgt Kersten. ‘Ik werk met allemaal vakidioten. Vaste horeca is leuk, maar de rand eromheen is nog veel leuker’.

Reageer op dit artikel