nieuws

Dinnersite en eTender samen in webreserveringen

Restaurant

Dinnersite.nl en eTender, aanbieder van digitale reserveringssysteem, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om online restaurantreserveringen te promoten.

Dinnersite en eTender samen in webreserveringen

Dat laat algemeen directeur Menno de Vries van online restaurantgids Dinnersite.nl weten.

Dinnersite heeft gekozen voor integratie met de software van eTender omdat volgens De Vries de software van eTender zichzelf de afgelopen jaren bewezen heeft en wij van vele restaurants goede feedback hebben ontvangen over het gebruik van dit moderne reserveringsboek.

De Vries meldt verder dat beide bedrijven qua visie goed bij elkaar passen. Vanaf het begin was bijvoorbeeld duidelijk dat restaurants geen fee hoeven te betalen indien een reservering van hun eigen website afkomstig is, schrijft Dinnersite in haar persbericht.

Reageer op dit artikel