nieuws

Edwin Raben naar De Echoput

Restaurant

Edwin Raben gaat naar Hotel Gastronomique De Echoput in Hoog Soeren. Hij wordt restaurantmanager bij het hotelrestaurant van Peter Klosse. In februari brak Raben met Landgoed Wolfslaar in Breda, waar hij ruim zeven jaar werkte.

Edwin Raben naar De Echoput

De komst van Raben naar De Echoput wordt door eigenaar Peter Klosse gemeld. Raben vertrok eind vorig jaar bij Wolfslaar waar hij samen met Ton Pinxten het Brabantse restaurant opstartte. Hij gaf destijds aan zich te bezinnen op zijn toekomst, al sloot hij een terugkeer naar de horeca niet uit.

Klosse meldt dat Raben al is begonnen als restaurantmanager en dat er geen mensen zijn vertrokken door zijn komst. ‘Zo’n topper heb ik altijd al in huis willen hebben. Ik ken Edwin al jaren omdat hij gastdocent is bij mijn wijn-spijsopleidingen. Met Edwin krijgt De Echoput kwaliteit in huis’, aldus Klosse, die aangeeft dat Raben meerdere aanbiedingen kreeg de laatste tijd.

Edwin Raben werkte tot 1 februari 7,5 jaar lang voor Wolfslaar in Breda. Daarvoor maakte hij carrière bij De Zwethheul en het Amstel Hotel. Edwin Raben wordt gezien als een van de beste wijnkenners van ons land. Hij schreef diverse wijnwedstrijden op zijn naam.

Reageer op dit artikel