nieuws

Eerste afhaalstamppot open in Utrecht

Restaurant

In Utrecht is de eerste vestiging van een nieuwe keten van stamppot-afhaalrestaurants geopend. Stamppot to go is gevestigd in de Nobelstraat in de Domstad. De bedenkers willen er een keten van maken en sluiten zaken in het buitenland – bijvoorbeeld in New York – niet uit.

Eerste afhaalstamppot open in Utrecht

Björn Six van Stamppot to go laat weten dat de eerste stamppot afhaalzaak op 17 december stilletjes is open gegaan. ‘De officiële opening volgt.’

‘Gezond en gemakkelijk hebben de toekomst. Stamppot past daar perfect in en het is verbazingwekkend dat nog niemand eerder hiermee gekomen is,’ liet een woordvoerder van de keten eerder in het Algemeen Dagblad weten. Ook in de zomer blijft de zaak open, dan met zomerstamppotten.

Het assortiment van Stamppot to go beperkt zich tot klassieke stamppotten en een stamppot van de maand. De warme happen worden gemaakt door eigen koks. Naast stamppot is er ook soep en vloeibaar fruit te krijgen.

Reageer op dit artikel