nieuws

Eindhoven Culinair klaar voor de start

Restaurant

Eindhovense restaurants staan in de startblokken om van 2 tot en met 5 juni te gaan deelnemen aan een culinaire manifestatie in hun stad. In het Eindhovense Stadswandelpark vindt het traditionele evenement Eindhoven Culinair plaats. Dit jaar onder het motto: lekker belangrijk.

Eindhoven Culinair klaar voor de start

Bezoekers van Eindhoven Culinair worden in staat gesteld om gerechtjes te proeven die door 15 restaurateurs ter plekke worden bereid. De restaurants worden overigens elk jaar zorgvuldig geselecteerd. Ze moeten kwaliteit en variatie kunnen bieden.

Onder de deelnemers, zo meldt de organisatie trots, bevindt zich een sterrenrestaurant, dat onlangs het predikaat ‘Beste aspergerestaurant van Nederland’ opgeplakt kreeg: restaurant Avant-Garde.

Eindhoven Culinair vindt voor de 14e keer plaats. Bezoekers maken een culinair rondje en betalen met ‘Lempkes’ die aan de kassa kunnen worden gekocht. De opkomst brak vorig jaar alle records: 28.000 bezoekers. De organisatie hoopt dat aantal dit jaar te overtreffen.

Reageer op dit artikel