nieuws

En Pluche van Braakhekke tijdelijk dicht

Restaurant

Joop Braakhekke doet restaurant En Pluche in Amsterdam een tijdje dicht. Reden hiervoor is dat bouwwerkzaamheden van de appartementen boven het restaurant voor te veel overlast zorgen.

En Pluche van Braakhekke tijdelijk dicht

Dat laat Braakhekke weten aan de internetredactie van Misset Horeca. Half augustus moet En Pluche, de streetfood-bar van het bekende Le Garage, weer open gaan. Inclusief de jaarlijkse zomerstop gaat de eetgelegenheid dus vijf weken dicht.

In die tijd wil Braakhekke het een en ander veranderen in En Pluche. ‘De keuken, die vorig jaar is geplaatst, staat er niet naar volle tevredenheid bij. Verder bestaan er plannen om En Pluche te vergroten. Er zijn kelders onder de bestaande bedrijven gekomen en het idee is om daar iets mee te doen’, aldus de bekende kok, die toparchitect Cees Dam in de hand heeft genomen voor zijn plannen.

Zie ook:

Joop Braakhekke stopt met koken

Reageer op dit artikel