nieuws

Epilepsie-eter opgepakt

Restaurant

18 maanden cel is er voor een Amerikaan die epilepsie voorwendde om de rekening niet te behoeven betalen.

Epilepsie-eter opgepakt

De 43-jarige Amerikaan uit Baltimore dineerde tussen 26 april en 21 juli in meerdere restaurants. Na afloop kreeg hij een zogenaamde epileptische aanval waarna een ambulance werd opgetrommeld.

De man heeft een verleden van niet-betaalde rekeningen. 89 keer is hij beschuldigd en 34 keer veroordeeld voor ‘eten op een publieke plek zonder te betalen’ en ‘het weigeren van het betalen van een taxirit.

Volgens restauranteigenaren at de man bescheiden en dronk hij agressief. Hij was schamel gekleed maar altijd relaxed en hartelijk. In de naburige ziekenhuizen was hij bekend omdat hij soms om de andere dag veinzend werd binnengebracht.

Reageer op dit artikel