nieuws

Europees grootste wokrestaurant in Nederland

Restaurant

Het grootste wokrestaurant van Europa staat in Nederland. In Maarssen in het voormalige partycentrum De Mallejan gingen vorige week de deuren open van een superproject. Het restaurant kan 1600 gasten ontvangen.

Europees grootste wokrestaurant in Nederland

Dat meldt het AD. Centraal in het restaurantgedeelte staat een kookeiland, het kloppend hart van de wokreus. Aan het plafond hangt een verpletterende kroonluchter en de ontvangstruimte bij binnenkomst wekt jaloezie bij menig hotelbedrijf, zo meldt de krant. Het bedrijf beschikt verder over aparte zalen voor feesten en partijen.

Authentiek
‘Ons bedrijfsplan klopt. Wij beschikken over voldoende ervaring en voor ons staat vast dat er veel behoefte bestaat aan een wokrestaurant van deze omvang. Wokken is nog steeds populair. Het moet zo authentiek zijn dat de mensen het gevoel krijgen dat ze in China eten’, aldus Wendy Huang, mede-eigenaar van De Mallejan.

Zie ook:
Onwaarschijnlijke energienota wokbedrijf

Europees grootste wokrestaurant in Nederland

Reageer op dit artikel