nieuws

Expansiedrang Ruby Tuesday

Restaurant

Casual dining-keten Ruby Tuesday heeft grote plannen in het Midden-Oosten. Het Amerikaanse bedrijf wil op korte termijn 25 nieuwe zaken in het gebied. Ruby Tuesday gaat voor de plannen in het Midden-Oosten in zee met een franchisebedrijf.

Expansiedrang Ruby Tuesday

De 25 nieuwe zaken moeten komen in Koeweit, Saoedi Arabië, Egypte, Libanon, Bahrein, Qatar, Oman, Jordanië en de Verenigde Arabische Emiraten. Voor de uitrol van het casual dining concept in het Midden-Oosten heeft Ruby Tuesday de National Arabic Company for Restaurant Management of Kuwait City (NAC) ingeschakeld.

Trainingscentrum
‘We zijn erg blij met de plannen van Ruby Tuesday in het Midden-Oosten en zullen de beleving van eten bij Ruby Tuesday overbrengen op de mensen in dit gebied’, aldus directeur Emad Bu Khamseen van NAC. Bu Khamseen meldt verder dat er in Koeweit Stad een trainingscentrum komt voor medewerkers van Ruby Tuesday.

Ideale partner
Ruby Tuesday laat weten alle vertrouwen te hebben in Emad Bu Khamseen. ‘De familie Nu Khamseen is een ideale partner voor ons. We hebben veel vertrouwen in ons eerste trainingslocatie buiten de VS in Koeweit en zien door toedoen van de familie Bu Khamseen een succesvolle groei in het Midden-Oosten’, stelt franchisedirecteur Mark Ingram van Ruby Tuesday.

Beursgenoteerd
Momenteel zijn er vier zaken van Ruby Tuesday in het Midden-Oosten. De 25 nieuw geplande vestigingen moeten binnen zeven jaar worden gerealiseerd. De eerste restaurants uit het nieuwe plan moeten komen in Dubai Stad en Caïro in Egypte. Het beursgenoteerde Ruby Tuesday is één van de marktleiders in de VS op het gebied van casual dining. De keten telt bijna duizend vestigingen.

Reageer op dit artikel