nieuws

Fagel: ‘Engel komt gewoon hier werken

Restaurant

Paul Fagel noemt de bijzondere overstap van Wulf Engel naar het Arsenaal heel gewoon. ‘Engels is een goede vriend die gewoon hier komt werken’ zegt hij tegen MissetHoreca. Fagel noemt Engel een van de grootste koks van Nederland met een waanzinnige know how.

Fagel: ‘Engel komt gewoon hier werken

Hoewel Engel (63) geen specifieke rol als opleider krijgt binnen het bedrijf, verwacht Paul Fagel wel dat het daar in de praktijk op neer komt. ‘Die man heeft een waanzinnige know how. Die gaat hij natuurlijk overdragen aan anderen binnen ons team.’

Fagel is al vanaf 1974 bevriend met Engel. ‘De insteek is dat hij hier gewoon nog een paar jaar leuk en gezellig komt werken. Hij was toe aan een nieuwe stap en wij konden versterking gebruiken.’

Diner in theaterzaal

Het Arsenaal neemt per 1 september de gerestaureerde theaterzaal in gebruik, naast restaurant en brasserie. De zaal meet 220 vierkante meter, heeft eigen parkeergelegenheid en is volgens Fagel voor veel doeleinden inzetbaar. ‘Diners, theatervoorstellingen, product presentaties et cetera.’

Sander Monsees is sinds vijf jaar chef-kok van Het Arsenaal. Hier komt geen verandering in.

Reageer op dit artikel